Maak kennis met de Surinaamse cacao en zijn bijzondere werking. Leer meer over de cacao en de geschiedenis van cacao. Vandaag maken we van cacao en heelijke chocolade reep.
Dagplanning
Wat we op die dag doen
Tijdens de twee en een half uur durende tree-to-bar cacao workshop maak je kennis met de Surinaamse cacao. Je schuift aan tafel bij de cacaomakers zelf. Terwijl je hun fine flavour producten proeft, vertellen zij je over de geschiedenis en de gebruiken van skrati. Na een blind tasting waarbij uw smaakzintuigen op scherp worden gezet, gaat u zelf aan de slag met het maken van jouw eigen stuk skrati om mee naar huis te nemen. Na afloop zal je nooit meer hetzelfde naar een reep chocolade kijken.
Veelgestelde vragen
Wat moet ik meenemen?
- Luchtige kleding - Schoenen/teenslippers
Aanvang
09:45uur
Hoelaat is het afgelopen?
13:00 uur
Inbegrepen
Eten
Gids
Non-alc dranken
Transport
Exclusief
Alc dranken
Persoonlijke uitgaven
Transport naar de vertrek plaats
Activiteiten
Cacao plant bezichtigen
Geschiedenis plantage periode over cacao in Suriname